JAPANESE STYLE CONFECTION

最近気になるメイド・イン・ジャパン

マシュマロでも大福でもない新しい食感。これ食べたいかも「静岡・明治23年創業 玉華堂の和シュマロ雪の実」→http://bit.ly/10X1OHs (写真 玉華堂) 

The beauty design of Japanese style confection is made by GYOKKADO that is located at IWAKI, SHIZUOKA prefecture.
GYOKKADO has over 120 year’s history for Japanese style confection making.
It is made of fresh cream filled in rice cake and the tasting is not DAIFKU and MARSHMALLOW.
You can enjoy tea time with it.
WA MARSHMALLOW YUKINOMI —> http://bit.ly/10X1OHs (Web: Only Japanese / Photo: GYOKKADO)

http://www.facebook.com/japanbrand

玉華堂  和シュマロ雪の実

このエントリーをはてなブックマークに追加

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です