JAPANESE STYLE CONFECTION

最近気になるメイド・イン・ジャパン

これは美味しい。プリン・黄粉・黒蜜糖との組合せで3回楽しめる「亀戸・文化2年創業 船橋屋こよみのくず餅プリン」→http://bit.ly/Ugdwdk (写真 船橋屋) 

The beauty design of Japanese style confection is made by FUNABASHIYA that is located at KAMEIDO, TOKYO.
FUNABASHIYA has over 200 year’s history for KUZUMOCHI making.
KUZUMOCHI are Japanese cakes made of kuzuko (kudzu starch).
It takes 450 day for the making.
The pudding is made of the material.
You can enjoy tea time with it.
KUZUMOCHI PUDDING —> http://bit.ly/Ugdwdk (Web: Only Japanese / Photo: FUNABASHIYA)

http://www.facebook.com/japanbrand

このエントリーをはてなブックマークに追加

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です